Speciale eivormige ballen voor gebruik in de zeefindustrie. Deze ballen hebben een ongelijke vorm en zullen willekeurig stuiteren om gebieden te bereiken waarin normale ronde ballen niet zouden slagen.
Peru behoort tot de meest bosrijke landen ter wereld; meer dan de helft van Peru is bedekt met bomen – en een groot deel daarvan is Amazone tropisch bos. Geen wonder dat Peru in de top 10 staat van meest biodiverse landen ter wereld.
Helaas zijn ontbossing en bosdegradatie ernstige problemen in Peru, veroorzaakt door monocultuur landbouw, mijnbouw, wegenbouw en illegale houtkap.
Omdat cacao groeit in agroforestry, biedt de teelt boeren de mogelijkheid om een inkomen te verdienen, terwijl ze bossen beschermen en biodiversiteit behouden. Peru Ucayali cacao is biologisch geproduceerd en gecertificeerd; er worden geen pesticiden of chemische meststoffen gebruikt.
Peru Ucayali cacao is afkomstig van Trinitario variëteiten. Het smaakprofiel wordt gekenmerkt door een gebalanceerd chocoladeachtig lichaam, laag in zuur, met opmerkelijke zoete tonen van karamel en noten en hints van fruitige smaken.
Na handmatige oogst brengen de boeren de natte cacaobonen naar een centrale fermentatie-eenheid.
Oorsprong: Peru
Regio: Centraal Amazonas
Variëteit: Trinitario
Hints: Karamel, nootachtig, fruitig
SKU: 5430002193212
PURE CHOCOLADE: 100% cacaobonen
Energie: 550Kcal, 2300kJ
Totaal vet: 52g
waarvan verzadigd vet: 31g
Koolhydraten: 5g
waarvan suiker: 0g
Eiwit: 15g
Zout: 0g
Speciale eivormige ballen voor gebruik in de zeefindustrie. Deze ballen hebben een onregelmatige vorm en zullen willekeurig stuiteren om gebieden te bereiken waar normale ronde ballen niet kunnen komen.